0 varer i kurven

0,00 kr.

Gå til kurv

Stjerneanis fra Vestjyske Delikatesser

36,00 kr.

Beskrivelse

Stjerneanis er et krydderi fra Stjerneanis planten, som oprindelig stammer fra Nordøstkina. Stjerneanis minder meget om anis i sin smag, og bruges ofte i kinesisk madlavning, men også en smule i sydasiatisk og indonesisk madlavning.

Når du bruger stjerneanis i din madlavning, kan du forvente smag af lakrids og så noget let røget. Det er en ret unik smagskombination, der giver mange muligheder for dig, der elsker at lege med smag. Vær dog opmærksom på, at smagen kan være ret dominerende, så brug bare en lille smule og smag løbende til, hvis du ønsker en lidt stærkere udgave.

Har du brugt stjerneanis før i din madlavning? Hvis ikke, så får du lige lidt inspiration her.

Du kan nemlig bruge stjerneanis til svinekød og and. Den er for eksempel rigtig god at bruge i en kinesisk suppe med anden eller små stykker svinekød. Eller du kan bruge det i Pho-suppen, hvor du lige får et link til opskriften her hos Spis Bedre.
Du kan også koge lidt stjerneanis med ris, så får risene en behagelig parfumeret smag.

Til sidst fungerer stjerneanis også som krydderi i varme drikke og syltede frugter. Mulighederne er mange, hvis du er ligeså glad for smagen af det røgede og lakrids, som vi er. God appetit!

35 g.

På lager