0 varer i kurven

0,00 kr.

Gå til kurv

North Fish Sauce fra Vestjyske Delikatesser

36,00 kr.

Beskrivelse

Fish sauce eller fiskesovs på godt dansk er kommet til Danmark fra Asien. Her bliver fish sauce brugt i en stor del af madlavningen pga. den salte umamismag.

Anvend blot lidt fish sauce fra North Fish Sauce i Thyborøn i dine wokretter som erstatning for salt og wupti: så får maden en helt ny dimension.

SÅDAN FREMSTILLES FISH SAUCE I THYBORØN

For at kunne fremstille en førsteklasses fiskesovs, er en super frisk råvare et must. Hos MONTENEGRO SEA FOOD anvendes kun friskfangede vinterbrisling fra Nordsøen og den vestlige Limfjord. Vi har præcise oplysning om fangstområdet, og har således fuld sporbarhed frem til det endelige produkt. Fiskens kvalitet kontrolleres allerede ved skibets ankomst til havnen. Fra havnen bringes fisken til fabrikken, hvor den straks saltes. Blandingen af fisk og salt fermenterer i minimum 18 måneder ved en naturlig enzymatisk proces. Vores produkt består således udelukkende af fisk og salt og er fuldstændig fri for tilsætningsstoffer af nogen art.

Det endelige produkt, NORTH FISH SAUCE, er resultat af en speciel filtrerings- og sigteproces. Den friske råvare og den lange modning, giver en hel unik smag og aroma. Vores strenge krav til hygiejne og egenkontrol, sikrer det højeste niveau af fødevaresikkerhed. Produktionsstandarden overholder alle regler og forordninger stillet af de danske og europæiske fødevaremyndigheder.

150 ml.

På lager

Ingredienser: Koldpresset rapsolie, ramsløg

Næringsindholdpr 100 g
Energi (kJ)162 kj
Energi (kcal)38 kcal
Fedt0 g
- heraf mættede fedtsyrer0 g
Kulhydrat0 g
- heraf sukkerarter0 g
Protein8,7 g
Kostfibre0 g
Salt20,3 g