0 varer i kurven

0,00 kr.

Gå til kurv

Tilbud

Nordisk Jomfruhummersuppe

55,00 kr.

Beskrivelse

Nordisk Jomfruhummersuppe er produceret på jomfruhummer også kaldet dybvandshummer, der fanges i Kattegat og på Nordsøen, hvor den lever ved havbunden på 25-250 meters dybde.

Nordisk Jomfruhummersuppe er håndlavede produkter med tanke på kvalitet og kreativitet. Produkter der forener funktion, natur, kultur og historie. Produkter der tager udgangspunkt i den nordiske madkulturarv og gamle nordiske tilberedningsmetoder, men også fremadrettet med nye spændende råvaresammensætninger.

Nordisk Jomfruhummersuppe kan serveres med kogte jomfruhummerhaler, kammuslinger eller rejer, gerne sammen med fennikel, gulerod og porrer. Til hovedret kan der tilsættes lidt torsk, der simrer med de sidste 5 min., dertil kuvertbrød.

500 ml. = 4 portioner

På lager

Ingredienser: JOMFRUHUMMERbouillon ( Vand, JOMFRUHUMMERskaller (60%), FISKEben, MUSLINGER, gulerødder & løg ), hvidvin (SULFITTER), løg, SELLERI, porrer, gulerødder, kartofler, hvidløg, tomatpure, salt, timian, fennikelfrø, laurbærblad, paprika, karry, cayennepeber, hvid peber.
Allergener: Fisk, Skaldyr, Bløddyr, Sulfitter, Selleri

Næringsindholdpr 100 g
Energi (kJ)282 kj
Energi (kcal)67 kcal
Fedt0,6 g
- heraf mættede fedtsyrer0,1 g
Kulhydrat9,7 g
- heraf sukkerarter2,9 g
Protein4,9 g
Kostfibre0,9 g
Salt2 g