Allergener: Fisk, Skaldyr, Bløddyr, Sulfitter, Selleri
Næringsindhold | pr 100 g |
---|---|
Energi (kJ) | 282 kj |
Energi (kcal) | 67 kcal |
Fedt | 0,6 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0,1 g |
Kulhydrat | 9,7 g |
- heraf sukkerarter | 2,9 g |
Protein | 4,9 g |
Kostfibre | 0,9 g |
Salt | 2 g |
55,00 kr.
Nordisk Jomfruhummersuppe er produceret på jomfruhummer også kaldet dybvandshummer, der fanges i Kattegat og på Nordsøen, hvor den lever ved havbunden på 25-250 meters dybde.
Nordisk Jomfruhummersuppe er håndlavede produkter med tanke på kvalitet og kreativitet. Produkter der forener funktion, natur, kultur og historie. Produkter der tager udgangspunkt i den nordiske madkulturarv og gamle nordiske tilberedningsmetoder, men også fremadrettet med nye spændende råvaresammensætninger.
Nordisk Jomfruhummersuppe kan serveres med kogte jomfruhummerhaler, kammuslinger eller rejer, gerne sammen med fennikel, gulerod og porrer. Til hovedret kan der tilsættes lidt torsk, der simrer med de sidste 5 min., dertil kuvertbrød.
500 ml. = 4 portioner
På lager
Næringsindhold | pr 100 g |
---|---|
Energi (kJ) | 282 kj |
Energi (kcal) | 67 kcal |
Fedt | 0,6 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0,1 g |
Kulhydrat | 9,7 g |
- heraf sukkerarter | 2,9 g |
Protein | 4,9 g |
Kostfibre | 0,9 g |
Salt | 2 g |