0 varer i kurven

0,00 kr.

Gå til kurv

Tilbud

Kirsebærgløgg med Kanel, Stjerneanis og Allehånde fra Nordisk

50,00 kr.

Beskrivelse

Kirsebærgløggen er udviklet til varm rødvinsgløgg, men passer også  som sirup til desserter, chokoladekage og is. Kan også bruges i en velkomstdrik ”Christmas Royal” sammen med en kold hvidvin eller mousserende vin.
1 flaske kirsebærgløgg rækker til at blande med 2 flasker rødvin eller tilsvarende mængde æblemost. Kirsebærgløggen blandes med rødvin og varmes nænsomt op. Den må ikke koge. Server gerne gløggen med tørrede tranebær og en kvist rosmarin, eller mere traditionelt med rosiner og gode mandler.
Gløgg var oprindelig en Nordisk stimulerende vinterdrik, men er i dag et uundværligt indslag i den danske julehygge.

500 ml.

På lager

Ingredienser: Vand, sukker, brun farin, kirsebær (18%), stjerneanis (1%), appelsin, kanel (>1%), kardemomme, allehånde (>1%), nelliker.

Næringsindholdpr 100 g
Energi (kJ)818 kj
Energi (kcal)196 kcal
Fedt0,1 g
- heraf mættede fedtsyrer0 g
Kulhydrat48,5 g
- heraf sukkerarter43,8 g
Protein0,2 g
Kostfibre1,4 g
Salt0 g