0 varer i kurven

0,00 kr.

Gå til kurv

Brød mix – Rød Thebrød fra Spice By Spice

39,00 kr.

Beskrivelse

Rød Thebrød-Mix.

Kom blandingen i en skål tilsæt vand, gær og mel og lad køre på enten røremaskinen eller håndmixer med dejkroge i 8 minutter.

Sprøjt dit bord med sprayfedt eller olie og vend dejen ud derpå. Vend dejen lidt rundt og del i evt. 2. Kom et klæde over og lad hvile i cirka 30 minutter.

Derefter formgives brødet, bollerne el. og sættes til hævning  med et klæde yderligere ca. 30 minutter.

Rids brødet lige inden det skal bages. Pensl evt med æg og pynt med mel eller kerner.

TIP:

Hvis du kan lide brødet med mel kan du med fordel lade det hæve i en skål, hvor i du har lagt et klæde som du har drysset godt med mel i.

Hvis du har et bagestål er det rigtig godt, hvis du ikke har, så sæt en bradepande på hovedet i ovnen mens ovnen varmes op. Sæt brødet direkte ind på pladen med bagepapir. Dette sikrer en sprød skorpe og en effektiv måde at hæve dejen op på.

Nogle foretrækker at sætte lidt vand i ovnen, så der på den måde kommer lidt damp.

Ridsning: Prøv at søge på nettet, hvis du ikke er erfaren bager. Selve ridsningen er en nem måde at få et smukt udtryk i sit brød på.

250 g.

På lager

Ingredienser: HVEDEmel, kartoffelflager, sukkerbelagt puffet HVEDE (HVEDE, sukker), salt, sukker, surdejs[1]pulver af HVEDE, HVEDEmaltmel, rooibos, gurkemeje, emulgator (E472e), dextrose, melbehandlingsmiddel (E300), enzymer.
Allergener: Hvede

Næringsindholdpr. 100 g
Energi (kJ)1400 kj
Energi (kcal)330 kcal
Fedt1,5 g
- heraf mættede fedtsyrer0,5 g
Kulhydrat68 g
- heraf sukkerarter9,5 g
Protein8,5 g
Kostfibre4 g
Salt6,6 g