0 varer i kurven

0,00 kr.

Gå til kurv

Aceto Balsamico IGP, Francobollo, 4 år fra Leonardi

85,00 kr.

Beskrivelse

Leonardi – dette navn står for enestående kvalitet hos Aceto på grund af de bedste, naturlige basisprodukter og den største ekspertise og fremragende håndværk i produktionen. Fyldt i smukke, iøjnefaldende flasker, der afspejler denne specielle placering af produktet. Leonardi-familien har også opdrættet `Campi Macri` ejendom i fire generationer og giver sin hånd til druehøst. Den cirka 300 år gamle Azienda fra Leonardi-familien er omgivet af 9 ha vinmarker 16 km sydvest for Modena. Siden 1871 har Leonardi-familien specialiseret sig i produktion af Aceto Balsamico. Godset ligger i Campi Macri, berømt for sin frugtbarhed allerede i romertiden. Godset har mange historiske værktøjer såsom gamle tønder, der bærer seglet på Matilde of Canossa fra det 12. århundrede. I dag administrerer Giovanni Leonardi gården og Acetaia med sin søn Francesco i fjerde generation. Mellem september og oktober, på et tidspunkt, hvor sukker og surhedsgrad er i balance, høstes druerne fra Lambrusco- og Trebbiano-vinstokkene for hånd. Lambrusco har en stærk, krydret karakter, Trebbiano tilføjer søde, delikate aromaer.

Dens unikke smag er perfekt til marinader, salater og vinaigrettes.

25cl.

På lager

Ingredienser: Kogt druemost, vineddike
Allergener: Sulfit

Næringsindholdpr 100 g
Energi (kJ)845 kj
Energi (kcal)202 kcal
Fedt0 g
- heraf mættede fedtsyrer0 g
Kulhydrat45 g
- heraf sukkerarter45 g
Protein1,25 g
Kostfibre0 g
Salt0,06 g