0 varer i kurven

0,00 kr.

Gå til kurv

Snacks

Gourmet snacks 

Nogle gange går smag, konsistens og oplevelse op i en så høj enhed, at fænomenet får prædikatet ’gourmet’. Hos SNOR og SNOR finder du sådanne produkter. 

Gourmet snacks er lidt ud over det sædvanlige. Her er der ikke tale om den gennemsnitlige snack, men en delikatesse, vis sammensætning af ingredienser og indtryk fra forskellige smagsnuancer efterlader dig med en særlig oplevelse. 

Oplevelsen mætter ikke blot den søde tand, men pirrer dine sanseindtryk i et univers af surt, sødt, salt, blødt og knas.   

Giv hverdagen lidt ekstra  

Lyder lidt mere livsnydelse og kvalitet i hverdagen fristende?  

Vores mange gourmet snacks udmærker sig på deres særlige kvalitet og sammensætning. Derfor er smagsoplevelserne fulde af saft og kraft. Ikke kun fordi råvarerne er ordentlige, men også fordi mange snacks er nøje sammensat for at give nye indtryk. 

Tag f.eks. den friske smag af citrus blandet sig med sød chokolade eller nyd nogle af vores ristede mandler, der overrasker med et sandt følgeskab af lækre krydderier drysset over dem!   

Du kan naturligvis nyde de mange snacks som de er – eller sammen med gode kaffe, the, vin m.m. 

Husk også at du kan overraske én du holder af med en lækker gavekurv. 

Hvorfor købe gourmet snacks hos SNOR og SNOR? 

Hos SNOR og SNOR handler du med madnørder. Vi er ikke smagsdommere, som fortæller dig hvad du skal spise, men guider, der åbner for en verden af smagsoplevelser på 1. klasse.  

Vores udvalg tager dig jorden rundt  og tilbyder fantastiske gourmet snacks i form af chips, chokolade, kager, mandler og slik.  

Alt er let tilgængeligt, alt er lige til at få sendt til adressen og sætte tænderne i. 

Bestil og få hurtig levering 

Når du har fundet dine nye yndlingsprodukter og bestilt, modtager du en bekræftelse. Herfra går der blot 1-3 arbejdsdage, før du kan nyde dine gourmet snacks eller give dem som gave.   

Husk at du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp. 

Bestil nu og få smagsoplevelser ud over det sædvanlige sendt lige til døren! 

 

Viser alle 13 resultater