0 varer i kurven

0,00 kr.

Gå til kurv

Mad

Gourmet produkter

Her kan du virkelig komme på en gastronomisk rundrejse med gourmet produkter fra hele verden, alt fra ost, tapas salami, pesto, salsa, tapanade, tapasbord til fisk og saucer.

Lækre oste til tapasbordet eller brunchbordet. Gode tapas salami med kæppe smage – hot, spicy, fennikel, hvidløg, timian, ost og chili. Færdig pesto med soltørrede tomater og parmesan, basilikum og parmesan, peberfrugt og ricotta, derudover har vi krydderier, hvor du kan lave din egen pestoblanding. Salsaer som tilbehør – hot og spicy, gode blandinger til bruschetta. Tapenader i flere smagsvarianter der er perfekte til tapasbordet eller en hyggestund med chips eller kiks. Find forslag til sammensætning af tapasbord – vi har gjort valget for dig.

Lækker fisk til påskefrokosten eller en anden god frokost, det er helt sikkert med til, at gøre frokosten endnu mere lækker – fisken er røgvarer i  topkvalitet. Prøv også vores lækre brisling eller blå muslinger – en smagsoplevelse udover det sædvanlige.

Nordiske supper produceret med udgangspunkt fra den dag for mange tusind år siden, hvor mennesket opfandt ilden og gryden, og siden har der været supper. I starten til ren overlevelse, senere som fattigmandsspise, men i dag som en yndet spise, både som forret, men også som frokost og hovedret.

Nordisk supper har et rent udtryk, hvor man har bevaret råvarens oprindelige smag, kun krydret med en suppevisk af grøntsager.

Gode sauce som tilbehør til pasta- og risretter eller marinering.
Ta´trygt med os på rejsen, vi kender turen…

Viser 1–16 af 49 resultater