0 varer i kurven

0,00 kr.

Gå til kurv

Okse- og kalvekød

Vi har et stort udvalg af kalve- og oksekød af virkelig god kvalitet.

Vi tilbyder bl.a. culotte eller cuvette af lækkert Black Angus kød. De har en flot fedtkant, der giver den gode, lækre smag. Dette Angus oksekød er særdeles velegnet til grillen, men den er også nem at tilberede i bl.a. sous vide eller i ovnen.

Vi har også lækker oksemørbrad – også af Black Angus kød – som kan udskæres i lækre bøffer eller steges som hel oksemørbrad. Det er super godt kød til bl.a. grillspyd eller stroganoff.

Vores hele ribeye med fin fedtmarmorering er perfekt til at stege hel, men også velegnet til udskæring til bøffer – lige klar til grillen.

Hvis du lige vil forkæle dig selv lidt ekstra, så har vi også lækre Ribeyes, Greater Omaha fra USA. Det bliver simpelthen ikke meget bedre end det. Men du må også smage Wagyu kød fra Jack´s Creek i Australien. Giv dig selv denne forkælelse, som du sent vil glemme.

Vores lækre kalve- og oksekød af højeste kvalitet giver uanede muligheder for lækker aftensmad med en smag udover det sædvanlige. Gå på opdagelse i vores udvalg af lækkert Angus oksekød, mørbrad og Ribeyes og få levering lige til døren.

Viser alle 7 resultater