0 varer i kurven

DKK 0,00

Gå til kurv

Kød af gris

Her finder du et pænt udvalg af lækkert kød af Duroc, Iberico (spansk sortfodsgris) og markgris fra Flintholm.

Duroc kød

Duroc er en eksklusiv svinerace, som sikrer mad af en ekstraordinær lækker spisekvalitet. Svinene slagtes når de vejer 40-50 kg  og det gør kødet mere delikat end traditionelle grise. Kødet fra Duroc er typisk mørkerød i farven, fastholder saftighed og har højere fedtmarmorering.

Iberico kød

Iberico grisen er en griserace som stammer fra Den Iberiske Halvø, hvor den har været mest udbredt i det sydlige Spanien og imod grænseregionen ved Portugal. Den er kendt som en af ​​verdens bedste produktionsvin til forædlet kød, især skinker. Kødet indeholder et højt indhold af intramuskulært fedt, hvilket er vigtigt for smagen. Grisen fodret med agern før slagtning, hvilket giver kødet sin karakteristiske nøddeagtige smag.

Kød af markgris

Markgris betyder at grisene er født på marken og lever her resten af deres liv, og ikke ligesom Frilandsgris, som blot skal være udendørs 5 uger af deres liv. Markgrisen har levet hele deres liv udendørs, hvor de nyder det frie liv med at rode i jorden med trynen. Det giver nogle glade grise og dyrevelfærd i er højsæde. Det giver ligeledes godt kød med fedtmarmorering og virkelig god smag.

Viser 1–16 af 21 resultater