Her finder du et pænt udvalg af lækkert kød af Duroc, Iberico (spansk sortfodsgris).
Duroc er en eksklusiv svinerace, som sikrer mad af en ekstraordinær lækker spisekvalitet. Svinene slagtes når de vejer 40-50 kg og det gør kødet mere delikat end traditionelle grise. Kødet fra Duroc er typisk mørkerød i farven, fastholder saftighed og har højere fedtmarmorering.
Iberico grisen er en griserace som stammer fra Den Iberiske Halvø, hvor den har været mest udbredt i det sydlige Spanien og imod grænseregionen ved Portugal. Den er kendt som en af verdens bedste produktionsvin til forædlet kød, især skinker. Kødet indeholder et højt indhold af intramuskulært fedt, hvilket er vigtigt for smagen. Grisen fodret med agern før slagtning, hvilket giver kødet sin karakteristiske nøddeagtige smag. Vi har gode udskæringer som Pluma, Presa, Secreto, Svinekæber eller Brystkroner.
Viser alle 10 resultater