0 varer i kurven

DKK 0,00

Gå til kurv

Kød

Kvalitetskød

Alt vores kød er virkelig kvalitetskød lige til at forkæle dig selv og dine gæster. Vi byder på lækkert fjerkræ – økologiske kyllinger, som hele kyllinger, kyllingebryst, kyllingelår og kyllingevinger – der er god struktur i kødet.
Prøv også vores lækker røget andebryst af fransk berberi-and.

Duroc er en eksklusiv svinerace, som sikrer mad af en ekstraordinær lækker spisekvalitet. Svinene slagtes når de vejer 40-50 kg  og det gør kødet mere delikat end traditionelle grise. Kødet fra Duroc er typisk mørke rød i farven, fastholder saftighed og har højere fedtmarmorering.

Iberico grisen er en griserace som stammer fra Den Iberiske Halvø, hvor den har været mest udbredt i det sydlige Spanien og imod grænseregionen ved Portugal. Den er kendt som en af ​​verdens bedste produktionsvin til forædlet kød, især skinker. Kødet indeholder et højt indhold af intramuskulært fedt, hvilket er vigtigt for smagen. Grisen fodret med agern før slagtning, hvilket giver kødet sin karakteristiske nøddeagtige smag.

byder på lækkert kød af gris fra markgrise, opdrættet hos Anita og Allan i Nørbølling ved Brørup.
Vi har naturligvis også grillpølser, vi har valgt frankfurter – men også andre spændende smagsvarianter. Pølserne er naturligvis af markgris fra Anita og Allan.

Gå på gastronomisk oplevelse i vores nøje udvalgte supermøre og lækre oksekødsudskæringer. Vi tilbyder hele oksemørbrad, hele ribeye, culotte og cuvette – og endeligt super møre ribeye bøffer – Greater Omaha fra USA, hvor fedtmarmoreringen giver en hel unik smag – ren selvforkælelse.

Viser 1–16 af 41 resultater