0 varer i kurven

0,00 kr.

Gå til kurv

Kød

Kvalitetskød

Alt vores kød er virkelig kvalitetskød lige til at forkæle dig selv og dine gæster.

Vi byder på lækkert fjerkræ, bl.a. økologiske kyllinger, hele kyllinger, kyllingebryst, kyllingelår og kyllingevinger, og her er der virkelig god struktur i kødet. Prøv også vores lækre røgede andebryst af fransk berberi-and.

Vi byder også på lækkert svinekød. Vi har bl.a. kød af Duroc, en eksklusiv svinerace, som sikrer mad af en ekstraordinær lækker spisekvalitet. Kødet fra Duroc er typisk mørkerød i farven, fastholder saftighed og har højere fedtmarmorering. Vi har desuden også kød af Iberico grisen, en griserace som stammer fra Den Iberiske Halvø, hvor den har været mest udbredt i det sydlige Spanien og imod grænseregionen ved Portugal. Den er kendt som en af ​​verdens bedste produktionsvin til forædlet kød, især skinker. Kødet indeholder et højt indhold af intramuskulært fedt, hvilket er vigtigt for smagen. Grisen er fodret med agern før slagtning, hvilket giver kødet sin karakteristiske nøddeagtige smag.

Sidst men ikke mindst har vi også nøje udvalgte supermøre og lækre oksekødsudskæringer, bla. Wagyu kød fra Jack´s Creek i Australien. Vi tilbyder hele oksemørbrad, hele ribeye, culotte og cuvette – og endeligt super møre ribeye bøffer, Greater Omaha fra USA, hvor fedtmarmoreringen giver en hel unik smag.

Gå på gastronimisk opdagelse i vores store udvalg af lækkert kvalitetskød her på siden – og find en smag helt udover det sædvanlige. Det er ren selvforkælelse!

Viser 1–16 af 22 resultater