0 varer i kurven

0,00 DKK

Gå til kurv

Kaffe

Gourmet kaffe

Vi har et stort udvalg af gourmet kaffe fra rundt omkring i verden, så du kan helt sikkert finde din nye favoritkaffe her på siden.

Kaffe fra SNOR og SNOR

Vi har vores helt egne kaffeblandinger, både filterkaffe og hele bønner.

Vores egne SNOR og SNOR Luksus kaff´er en virkelig god og fyldig filterkaffe, blandet af kaffe fra 2 verdensdele.

Vi har også SNOR og SNOR Mysore Nuggets klassificeret AAA, som er dyrket i Indien samt SNOR og SNOR Guatemala Antigue, som er dyrket i Guatemala i Rainforest Alliance.

Endelig har vi en SNOR og SNOR espresso, som er en blanding af arabica og robusta, der giver en cremet espresso – hele bønner – dyrket i Indien.

Kaffe fra Farm Mountain

Vi har et stort udvalg af bæredygtig gourmet kaffe fra Farm Mountain.

Farm Mountain er et firma, der sætter bæredygtighed i højsæde. De har de sidste 13 år taget aktiv del i at opnå UNDP målene, verdensmålene for bæredygtig udvikling. I 2007 startede de et tæt samarbejde med 932 farmerfamilier på Mount Elgon i Uganda. Visionen var at hjælpe kaffefarmerne med at blive endnu dygtigere til at dyrke og sælge deres kaffe. Farm Mountain er ligeledes en socialøkonomisk virksomhed, der er med til at skabe et godt liv for alle – uanset arbejdsevne. Der er derfor ansat mange forskellige medarbejdere, hvor hver især bidrager til, at verden skal været et godt sted at være for os alle.

Fra Farm Mountain tilbyder vi lækre kaffebønner i poser med billeder af farmere/medarbejder i Uganda. Vi føler næsten en samhørighed med farmerne. På bagsiden af posen kan du se, hvem der her i Danmark har pakket bønnerne efter ristningen.

Iskaffe/iced coffee

Sidst men ikke mindst tilbyder vi også gourmet kaffe fra kafferisteriet i Randers. De har udviklet sig et håndværk med at lave ICED iskaffe og ICED isthe. Begge dele er naturligvis håndbrygget og lavet på rigtige råvarer.

Viser alle 6 resultater