0 varer i kurven

DKK 0,00

Gå til kurv

Kaffe

Vores egne SNOR og SNOR Luksus kaff´ – her har vi en virkelig god og fyldig filterkaffe, blandet af kaffe fra 2 verdensdele.
Vi har 2 100% arabica kaffer, der også er en filterkaffe – malet og klar til brug.
SNOR og SNOR Mysore Nuggets klassiferecet AAA – dyrket i Indien. SNOR og SNOR Guatemala Antigue er dyrket i Guatemala i Rainforest Alliance.
Endelig har vi en SNOR og SNOR espresso som er en blanding af arabica og robusta, der giver en cremet espresso – hele bønner – dyrket i Indien.

Farm Mountain er et firma, der sætter bæredygtighed i højsæde. De har de sidste 13 år taget aktiv del i at opnå UNDP målene – verdensmålene for bæredygtig udvikling. I 2007 startede de et tæt samarbejde med 932 farmerfamilier på Mount Elgon i Uganda – visionen er at hjælpe kaffefarmerne med at blive endnu dygtigere til at dyrke og sælge deres kaffe. Farm Mountain er ligeledes en socialøkonomisk virksomhed – der er med til at skabe et godt liv for alle – uanset arbejdsevne, derfor er der ansat mange forskellige medarbejdere, hvor hver især bidrager til, at verden skal været et godt sted, at være for os alle.
Vi tilbyder lækre kaffebønner i poser, med billeder af farmere / medarbejder i Uganda – vi føler næsten en samhørighed med farmerne. På bagsiden af posen kan du se, hvem der her i Danmark har pakket bønnerne efter ristningen.
Vi byder ligeledes på lækre instans kaffe med forskellige smagsnuancer – karamel, orange, rom og kokos.
På kafferisteriet i Randers har der udviklet sig et håndværk med at lave ICED iskaffe og ICED isthe. Begge dele er naturligvis håndbrygget og lavet på rigtige råvarer.

Viser 1–16 af 21 resultater