Grillet perlehøne med pesto, nye kartofler og grøn salat
Ingredienser til 4 personer:
- 4 Supreme perlehønebryst, se her
- 1 glas glas pesto, se her
- 1 kg nye kartofler
- 300 g. ærter
- 100 g. radiser
- 1 salathoved
- 0,75 dl. olivenolie, se her
- 4 spsk. balsamico, se her
- 1 spsk. sennep, se her
- 1 fed hvidløg
- salt og peber
Tilberedning:
Perlehønebryst
Tænd grillen, grill perlehønebrysterne på begge sider, og krydr imens med salt og peber. Du kan selvfølgelig også bruge kyllingebryster, men der er mere smag i perlehønebryster.
Mens perlehønebrysterne sveder på grillen, koger du de nye kartofler og laver salaten
Nye kartofler
Kog de nye kartofler i letsaltet vand til de er møre.
Grøn Salat
Hæld ærter op i en skål, snit radiser i tynde skiver, snit salat i mundrette bidder. Bland olivenolie, balsamico, sennep, presset hvidløg og pisk det godt sammen og krydr med salt og peber. Vend herefter dressingen i salaten.
Anretning
Læg den grillede perlehønebryst på en tallerken, hertil en god klat pesto. De nye kartofler ved siden af sammen den grønne salat.