0 varer i kurven

0,00 kr.

Gå til kurv

Grillet bøf af Ribeye med små ovnkartofler og tzatziki

Ingredienser til 4 personer:

  • 800 g små kartofler
  • Havsalt med basilikum og hvidløg, se her
  • Olivenolie, se her
  • 4 ribeye bøffer, se her
  • 2 tsk. BBQ Rub, se her
  • 2 agurk
  • 4 dl græsk yoghurt eller creme fraiche
  • 2 tsk. Tzatziki krydderi, se her
  • 2 tsk. salt

Tilberedning:

Tzatziki
Skyl agurk og riv dem groft, drys med salt så vandet kan trække ud i ca. 15 min.
Efter at agurk har trukket i ca. 15 min. pres da det sidste vand ud i et rent viskestykke eller en si.
Rør Tzatziki krydderi i græsk yoghurt eller creme fraiche. Sæt tzatziki i køleskab indtil servering – kan med fordel laves i god tid.

Små kartofler
Forvarm ovnen til 200 grader.
Vask og kog de små kartofler i ca. 10-12 min. Hæld vandet fra og kom kartoflerne i et ildfast fad, pres kartoflerne med bunden af et glas, så de sprækker. Hæld olie over samt Havsalt med basilikum og hvidløg. Bages i ca. 15-18 min. til de får en gylden sprød overflade.

Grillet bøf af oksefilet
Puds oksemørbrad af for evt. sener.
Skær bøffer i ca. 2 cm´s tykkelse – krydr bøfferne med Beef Rub. Pensl grillen med olie – steg bøfferne 2 min. på hver side (antal minutter for tykkelse af bøfferne i cm.).

Anretning
Læg de små kartofler på en tallerken med den grillede bøf, dertil tzatziki.