Frankfurtere med Sauerkraut og brasede kartofler
Ingredienser til 4 personer:
- 8 frankfurtere, se her
- 200 g. fintsnittet kål, f.eks. savoykål
- 2 stk. fintsnittet løg
- 50 g. smør
- 1 dl. æble balsamico, se her
- 2 spsk. sukker
- 1 spsk. sennep, se her
- 1/2 dl. vand
- 800 g. kartofler
- 150 g. bacon
- 2 spsk. Rosemary Garlic Rub, se her
- salt og peber
Tilberedning:
Sauter kål og 1 løg i 25 g. smør, tilsæt æble balsamico, sukker, vand, salt og peber og kog i ca, 5 min. til det er mørt, men stadig gerne med bid i.
Kog kartofler i ca. 15 min. Steg snittet bacon i smør, tilsæt efter ca. 5 min. 1 løg og kogte kartofler, skåret i skiver, steg videre ved svag varme i ca. 10-15 min., tilsæt Rosemary Garlic Rub lige inden servering.
Grill eller steg frankfurtere i ca. 10-15 min.
Serveres evt. med en god øl, se her