0 varer i kurven

0,00 kr.

Gå til kurv

Frankfurtere med Sauerkraut og brasede kartofler

Ingredienser til 4 personer:

  • 8 frankfurtere, se her
  • 200 g. fintsnittet kål, f.eks. savoykål
  • 2 stk. fintsnittet løg
  • 50 g. smør
  • 1 dl. æble balsamico, se her
  • 2 spsk. sukker
  • 1 spsk. sennep, se her
  • 1/2 dl. vand
  • 800 g. kartofler
  • 150 g. bacon
  • 2 spsk. Rosemary Garlic Rub, se her
  • salt og peber

Tilberedning:

Sauter kål og 1 løg i 25 g. smør, tilsæt æble balsamico, sukker, vand, salt og peber og kog i ca, 5 min. til det er mørt, men stadig gerne med bid i.


Kog kartofler i ca. 15 min. Steg snittet bacon i smør, tilsæt efter ca. 5 min. 1 løg og kogte kartofler, skåret i skiver, steg videre ved svag varme i ca. 10-15 min., tilsæt Rosemary Garlic Rub lige inden servering.


Grill eller steg frankfurtere i ca. 10-15 min.

Serveres evt. med en god øl, se her